Wie wij zijn

Activate International Church Rijswijk is geboren op zondag 2 december, 2018 o.l.v. Ronald en Priscilla Lakhichand. Zij hadden visie om een kerk te stichten met een hoog geestelijk gehalte, maar tegelijkertijd lekker laagdrempelig. Activate is dan ook een veilige plek waar je jezelf mag zijn. Waar je de liefde en kracht van Jezus mag ervaren en waar iedereen welkom is, ongeacht cultuur, religie of achtergrond.

Al vrij snel begon de gemeente te groeien en is er in 2020 besloten om uit te breiden naar twee diensten per zondag, in het nederlands en engels. Op 10 juli 2022 zijn Pastors Nardo en Cindy Borges ingezegend om Activate te versterken en de locatie Rijswijk verder te leiden. 

Activate Rijswijk is een plek waar God centraal staat en waar mensen Jezus mogen aanbidden op de manier die bij hen past. Verder zijn we een jonge, dynamische en bijbelgetrouwe kerk met passie voor Jezus en mensen. We willen graag een positief verschil maken in onze omgeving en zijn o.a. verbonden met de VPE (Assemblies of God). 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.