Ontmoet het team


FOUNDERS | LEAD TEAM

Ronald en Priscilla Lakhichand

Ronald en Priscilla zijn pioniers en houden van mensen. Ze delen een gezamenlijke passie om te bouwen, en mensen te zien groeien naar hun God gegeven bestemming. Ze hebben als pastors gediend in Zuid- en Noord Holland. Ronald heeft ook gewerkt als geestelijk verzorger en geeft momenteel leiding vanuit een regiobestuur, aan kerken in ZuidWest. Priscilla doceert doordeweeks taalles en vindt het fijn om vrouwen in hun kracht te zetten. Ze hebben hart voor gemeentestichting en zijn eindverantwoordelijk voor Activate. Ze zijn de trotse ouders van Salomé, Joël en Sefanja.

 

 

LEAD TEAM

Hans Griffioen

Hans is getrouwd met Jose en heeft als Evangelist een landelijke bediening genaamd: New Life Ministries. Hij vertelt mensen graag over het goede nieuws van Jezus Christus. Ook heeft hij passie om de lokale kerk te zien groeien, en heeft de roep van God gehoord om mee te bouwen aan Activate. Vanuit het lead team richt hij zich op een aantal speerpunten zoals: Follow-up, pastoraat, gebed, evangelisatie en leiderschapsontwikkeling

 

 

COÖRDINATOR

Ly-Anne Cadeau

Ly-Anne krijgt energie van gezond bezig zijn en heeft gewerkt als diëtiste. Ze houdt van kinderen en studeert voor operatieassistent. Als coördinator vertaling, is zij het gezicht van de afdeling. Ze zorgt voor vertaling tijdens de diensten, maar draagt ook zorg voor de vertaling van documenten en overige zaken. Ook helpt ze graag een handje mee met de kinderkerk en jeugd.

 

 

COÖRDINATOR 

Cybele Carreon

Cybele is moeder van Isis en een echte vrolijke kinderjuf. Ze heeft passie voor de lokale Kerk en vindt het fijn om te investeren in jonge levens. Doordeweeks werkt zij met de allerjongsten en als coördinator van de kinderkerk, krijgt zij veel liefde terug. Ze houdt van gezelligheid, lekker eten maken en is een echte ‘people’s person’. Ook helpt ze mee met de administratie.

 

 

COÖRDINATOR

Shui Li

Shui is getrouwd met Wai Keung Li, volgens eigen zeggen de grappigste man:) Samen hebben zij 2 kinderen: Symaine en Cheunon, en een schattig bichonnetje: Evi. Shui heeft een passie voor zingen en leerde God op jonge leeftijd kennen. Vervolgens was ze altijd in de Kerk te vinden en vindt het geweldig om mee te bouwen aan Activate. Ze geeft als coördinator leiding aan de Tieners.

 

 

COÖRDINATOR

Arjun Soerjbali Singh

Arjun is de trotse vader van Rohan en houdt van positiviteit. Hij heeft Jezus leren kennen op een kruispunt in zijn leven en zich sindsdien ingezet in de kerk. Zijn verlangen is om de mediabeleving te verbeteren. Als coördinator geeft hij leiding aan het mediateam en draagt zorg voor de website. Hij houdt verder van techniek, salsa en werkt doordeweeks als projectmanager.

 

 

COÖRDINATOR

Martine de Bruijn

Martine is getrouwd met Daniel en heeft altijd passie voor bidden gehad. Samen met haar man houdt ze ervan om een handje te helpen bij de meest uiteenlopende zaken. Ze vindt het fijn om voor de noden van mensen in gebed te gaan, en neemt daar anderen graag in mee. Als coördinator van het gebedsteam ziet ze mensen graag groeien in hun gebedsleven.