Ontmoet het team


FOUNDERS | LEAD TEAM

Ronald en Priscilla Lakhichand

Ronald en Priscilla houden van mensen en delen een gezamenlijke passie om te bouwen, en mensen te zien groeien naar hun God gegeven bestemming. Ze hebben kerken geleid in Zuid- en Noord Holland en uiteindelijk Gods roepstem verstaan om apostolisch te pionieren. Zo is de eerste Activate gestart in december 2018. Ronald heeft een zwak voor leiders, gaat uitdagingen niet uit de weg en houdt van chocola:) Hij is tevens verbonden met DJI als Justitiepredikant. Priscilla kan erg genieten van haar zonnebloempitten, heeft hart voor vrouwen, voor de bediening en zet zich in voor gelijke rechten in de samenleving. Samen overzien zij Activate Internationial Church en zijn de trotse ouders van Salomé, Joël en Sefanja.

 

PASTORS RIJSWIJK | LEAD TEAM

Juvenal en Jeritza Carolina

Juvenal en Jeritza houden van Jezus, van de Bijbel en van mensen! Vanaf 1989 dienen zij de Heer met veel passie, en zijn op 31 mei 2021 ingezegend als Campus Pastors van Activate Rijswijk. Zij geloven in het werk van de Heilige Geest en zien daardoor mensen en wijken, steden en kerken veranderd worden.  Ook willen zij de liefde en kracht van Jezus Christus laten zien. "Meer als ooit hebben wij Jezus nodig, want zonder Hem is het leven niet wat het moet zijn. Wij willen mensen graag meenemen naar Gods tegenwoordigheid en hen activeren om te wandelen in hun roeping!” In de vrije tijd genieten zij van het gezin en zijn de trotse ouders van Jeremy en Jayden.

 

EVANGELIST

Hans Griffioen

Hans is getrouwd met Jose en heeft als Evangelist een landelijke bediening. Hij vertelt mensen graag over het goede nieuws van Jezus Christus. Ook heeft hij passie om de lokale kerk te zien groeien, en heeft de roep van God gehoord om mee te bouwen aan Activate. Daarnaast richt hij zich op een aantal speerpunten zoals: Follow-up, pastoraat, gebed, evangelisatie en leiderschapstrainingen.