Ontmoet het team

PASTORS | LEAD TEAM

Nardo Borges en Cindy Borges zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en dienen als Pastors van Activate Rijswijk. Nardo heeft een passie voor gemeentestichting en ruim 10 jaar ervaring als voorganger. Daarnaast heeft hij een groot hart voor Israël. Cindy rijkt graag uit naar vrouwen en houdt ervan om taarten en andere lekkernijen te maken. Samen staan zij in de bediening en verlangen ernaar om de kerk van Jezus te zien groeien. Ze zijn de trotse ouders van Leonardo, Jeremiah, Jonathan en Isabella.

 

EVANGELIST | LEAD TEAM

Hans Griffioen is getrouwd met Jose en heeft als Evangelist een landelijke bediening. Hij vertelt mensen graag over het goede nieuws van Jezus Christus. Ook heeft hij passie om de lokale kerk te zien groeien, en heeft de roep van God gehoord om mee te bouwen aan Activate. Daarnaast richt hij zich op een aantal speerpunten zoals: Follow-up, pastoraat, gebed, evangelisatie en leiderschapstrainingen.

 

APOSTELS | OVERZIENERS

Ronald Lakhichand en Priscilla Lakhichand hebben een apostolische bediening en grote liefde voor God en mensen. Ze delen een gezamenlijke passie om te bouwen en willen mensen zien groeien naar de God gegeven bestemming. Ze hebben kerken geleid in Zuid- en Noord Holland en Gods roepstem verstaan om te pionieren. Zo is Activate Rijswijk gestart in december 2018. Ronald heeft een zwak voor leiderschapsontwikkeling en gaat uitdagingen niet uit de weg. Priscilla heeft hart voor gebed en zet zich in voor gelijke rechten in de samenleving. Samen overzien zij Activate International Church en zijn de trotse ouders van Salomé, Joël en Sefanja.