Connectgroepen

Activate connect

Connectgroepen zijn er om samen relaties en vriendschappen te bouwen, om met elkaar leven te delen en te groeien in discipelschap.

Ze voorzien in vriendschappen, gezelligheid, ondersteuning en onderwijs, zodat je ook doordeweeks scherp blijft en waar jij jezelf mag zijn.

Omdat de kerk groeit, mogen onderlinge relaties ook meegroeien. Connectgroepen zullen je helpen in je wandel met God. We zijn een grote kerkfamilie, maar tegelijkertijd ook heel persoonlijk door de verschillende groepen. De groepen zijn volop in ontwikkeling en er kunnen dus gaandeweg meer bijkomen wanneer nodig.

Welke groepen zijn er nu al:
Connect Den Haag Moerwijk o.l.v. Eddie & Hanny (woensdag)
Connect Tieners Ypenburg / Nootdorp en omstreken (12 tot 17 jaar) o.l.v. Ps. Juvenal & Jeritza (start vrijdag 12 november, oneven weken)
Connect Jeugd Ypenbrug / Nootdorp en omstreken (18 tot 24 jaar) o.l.v  Ps. Juvenal & Jeritza (start vrijdag 19 november, even weken)
Connect Rijswijk Boogaard o.l.v. Aron & Nadia (woensdag)
Connect Amsterdam o.l.v. Hans & Arjun (woensdag)

Wanneer:
Elke 2de en 4de week staan de Connectgroepen ingepland. Meestal op de woensdagavond vanaf 19.30u, hoewel dit kan verschillen per groep. Als je inschrijft voor een groep, neemt de connectleider contact met je op voor de juist datum, adres en tijd. Je bent van harte welkom! 

Groepen welke recente gestart zijn vanaf 12 november 2021
Tieners (12 tot 17 jaar): Start vrijdag 12 november 2021 (elke vrijdag oneven weken)
Jeugd (18 tot 24 jaar): Start vrijdag 19 november 2021 (elke vrijdag even weken)
 

Activate Connect