ONZE DEUREN GAAN WEER OPEN

Ondanks de huidige lockdown mogen wij als kerk onze dienst toch voortzetten. De 1e dienst begint om 10.30u en de 2e dienst om 12.15u. Deuren openen vanaf 10.15u.

Dit bericht is geplaatst op 25-06-2020

Hoe meld ik mij aan?

Registratie geschiedt via de ‘Aanmelden’ knop. Mocht je mensen meenemen, horen wij graag met hoeveel personen je aanwezig bent. Dat helpt ons om een inschatting te maken qua aantallen en de stoelen te verdelen.

Aanmelden voor de Nederlandse dienst: (start 10:30)
Register for English service (start 12:15):

Waar moet ik rekening mee houden?

1. Bij binnenkomst wordt er gevraagd om even de handen te ontsmetten en de looproutes aan te houden. Mocht je gebruik willen maken van het toilet, kan dat uiteraard. Wel het verzoek om alles schoon achter te laten voor de volgende.

2. In het gebouw zullen wij 1,5 meter afstand houden en geen handen schudden. Stoelen willen we zoveel mogelijk laten staan, dus graag dezelfde stoel gebruiken tijdens de gehele dienst.

3. Naar aanleiding van de laatste persconferentie, zullen wij (voorlopig) niet zingen tijdens de dienst. Wel zoeken we naar andere manieren om te bezinnen. We worden uitgedaagd om inventief te zijn. Denk aan het luisteren van een lied, een gedicht of een getuigenis. 

4. Als je een offer en/of tienden wilt geven, kan dat op verschillende manieren. Zowel contactloos, via de machtigingsenvelop als contant is mogelijk. Wij laten geen emmers meer rondgaan om het offer op te halen, maar je kunt zelf naar voren komen. Voor het pinnen geldt een andere rij.

5. Koffie en thee is gratis beschikbaar na de dienst, maar wij vragen wel verspreid te gaan staan in de ruimte. 


Zijn er ook andere bijeenkomsten?

Voorlopig hebben wij onze live gebedsdiensten op woensdagavond van 19.30-21.00u. De connectgroepen worden herverdeeld en zullen binnenkort weer starten.

Verder benadrukken wij de persoonlijke verantwoordelijkheid van een ieder. Wij zijn dankbaar dat we weer mogen samenkomen. Ook dankbaar dat niemand van Activate Corona klachten heeft opgelopen, en willen dat met elkaar zo houden. Laten we ons inzetten voor een veilige kerk. Tot snel!

Registreren voor dit Event
https://www.activatenow.nl/agenda/