Fundamenten training

Fundament trainingen Bijbel onderwijs. Fundamenten training om te groeien in geloof.

Dit bericht is geplaatst op 24-09-2021
Uitleg:
Als Christen heb je besloten de Heer Jezus Christus te volgen; dat volgen noemt de Bijbel discipelschap. Als je Hem wilt volgen, is het van essentieel belang dat je in de bijbel onderwezen wordt, dat is dus onderwezen worden in alles wat Jezus leerde. Deze training, een Nieuw Begin, gaat over de belangrijke fundamentele waarheden die in de Bijbel te vinden zijn en die nodig zijn om een discipel van Jezus te zijn. Deze training is erop gericht om daarvoor een sterk fundament te leggen. De training is ook geschikt voor hen die al langer Christen zijn, om hun kennis en geloof te verfrissen.

Aanvang:
Aanvang 1ste les: zaterdag 09 oktober 2021 om 10.30 uur tot 12:30 uur. Zo nu en dan zullen we op maandag om 19:30 tot 21:30 uur ook een lesavond hebben.

Aanmelding en kosten:
De kosten zijn € 25,- per persoon en € 35,- per echtpaar. Opgave graag via www.activatenow.nl , fundamenten training. Klik hier om aan te melden:

Benodigdheden
Neem zelf een Bijbel en pen/papier mee Van ons krijg je lesmateriaal. De lessen Hieronder staan een aantal onderwerpen die behandeld zullen worden: – Wie is De Heer Jezus? – Gods plan – Gods vergeving – Het lezen van Gods Woord – Bidden – Wie is de Heilige Geest?